No niin... Tänään on ollut tuulta ihan mukavasti, joten nopeuskin on ollut sen mukainen. Reilut seitsemän solmua. Ei paha. Aurinko paistaa, ja lämpöä on jotain + 30 C°, mutta eipä se meitä haittaa. Joudutaan varmaan jäämään merelle yöksi, koska nyt lähimailla ei ole minkään valtakunnan saaria. Harmi. Joudutaan vahtiin -.- Ja ku mä oisin halunnu nukkuu.

Oli kapun idea lähteä Irlantiin. Mutten vieläkään ymmärrä MIKSI. Eheki mun pidäkkään. Mutta mä oisin halunnu Kuubaan 8D Osaan jo lauseen kuubaa (vai mitä kieltä siellä nyt puhutaan); Habana vieja castillo de los Tres Reyes del Morro. Elikkä jotenkin näin: Vanhan Havannan linnoitus El Morro. Tai jotain siihen suuntaan. :)

Nyt sitten ollaan matkalla Irlantiin, mennikäisten maahan. Saakohan sieltä muuta ryöstösaalista ku neliapiloita? Mutta voidaanhan me aina poiketa Southamptoniin, sieltä saa aina jotain. :) Kultaa ja hopeaa, jalokiviä.. 8) Mutta horisontissa näkyypi tummia pilviä, ja nuo uudet, avuttomat kansiapinat taiteilee takilassa (huoh), joten pitääpä mennä kattomaan, saako ne noita purjeita ollenkaan reivattua.